Schleich - Lis pustynny 14845
  • Schleich - Lis pustynny 14845
  • Schleich - Lis pustynny 14845

Seria Wild Life zawiera okazy zwierząt z całego świata, które często dzieci podziwiają w ogrodach zoologicznych. Teraz dzięki figurkom Schleich mali miłośnicy przyrody mogą stworzyć swoje własne ZOO z prawdziwego zdarzenia, nie ruszając się z domu.

Schleich - Lis pustynny 14845 jest znany ze swoich długich i dużych uszów. Potrzebuje ich nie tylko do słuchania! Lis pustynny żyje na pustyniach północnej Afryki. Ma on znakomity słuch i może przez to wyśledzić zdobycz, żyjącą nawet pod ziemią. Emituje również ciepło ciała przez swoje duże uszy i dlatego jest znakomicie przystosowany do warunków w swoim środowisku. Ten mały drapieżnik żywi się przede wszystkim owadami, małymi gryzoniami, gadami, ptakami oraz owocami. Pustynny lis nazywany jest także fenkiem.

Ciekawostka:

  • Uszy lisa pustynnego stanowią 20 % jego powierzchni ciała

Fakty naukowe:

  • Nazwa naukowa : Vulpes zerda
  • Rejon Występowania : Afryka
  • Status ochrony gatunku : Najmniejszej troski
  • Główne siedlisko : Pustynia
Indeks
14845
EAN
4059433239385
Stan produktu
Nowość
Przedział wiekowy
Od 3 lat
Wymiary
ok. 6,3 x 2,1 x 4,2 cm (S x G x W)
Płeć
Chłopiec, Dziewczynka
Wymiary opakowania
4.2 x 6.3 x 2.1 cm
Waga
0.05 kg
Kod produktu: 14845

Schleich - Lis pustynny 14845

Przedział wiekowy: Od 3 lat
Producent: Schleich S
Stan produktu:
Nowość

9,67 zł netto

18,62 zł 9,67 zł 11,90 zł brutto 22,90 zł
Ilość produktów:

Towar w magazynie
Na stanie: 20+ szt.

Najniższa cena z 30 dni:

Wysyłamy jutro!

Seria Wild Life zawiera okazy zwierząt z całego świata, które często dzieci podziwiają w ogrodach zoologicznych. Teraz dzięki figurkom Schleich mali miłośnicy przyrody mogą stworzyć swoje własne ZOO z prawdziwego zdarzenia, nie ruszając się z domu.

Schleich - Lis pustynny 14845 jest znany ze swoich długich i dużych uszów. Potrzebuje ich nie tylko do słuchania! Lis pustynny żyje na pustyniach północnej Afryki. Ma on znakomity słuch i może przez to wyśledzić zdobycz, żyjącą nawet pod ziemią. Emituje również ciepło ciała przez swoje duże uszy i dlatego jest znakomicie przystosowany do warunków w swoim środowisku. Ten mały drapieżnik żywi się przede wszystkim owadami, małymi gryzoniami, gadami, ptakami oraz owocami. Pustynny lis nazywany jest także fenkiem.

Ciekawostka:

  • Uszy lisa pustynnego stanowią 20 % jego powierzchni ciała

Fakty naukowe:

  • Nazwa naukowa : Vulpes zerda
  • Rejon Występowania : Afryka
  • Status ochrony gatunku : Najmniejszej troski
  • Główne siedlisko : Pustynia
Indeks
14845
EAN
4059433239385
Stan produktu
Nowość
Przedział wiekowy
Od 3 lat
Wymiary
ok. 6,3 x 2,1 x 4,2 cm (S x G x W)
Płeć
Chłopiec, Dziewczynka
Wymiary opakowania
4.2 x 6.3 x 2.1 cm
Waga
0.05 kg
x
W ciagu 48 godz.
Ten produkt kupiło 9 osób